Donderdag 5 november van 14.30 tot 16.00 uur - online

Harvard-hoogleraar en startup-investeerder Daniel Isenberg neemt u in dit webinar graag mee in de kánsen die je als ondernemer hebt in deze tijd. Heb je je bijvoorbeeld wel eens afgevraagd of het bedrijf naast je ook onderdelen voor je kan produceren? Daniel Isenberg is een gevestigde naam in de wereld van ondernemerschap. Niet alleen als academicus, hij heeft ook zijn sporen verdiend als ondernemer en investeerder. Met die verschillende petten op ziet hij altijd kansen voor ondernemers, zelfs tijdens de coronacrisis.

Hoogleraar Erik Stam (ecosysteemexpert) uit Utrecht weet als geen ander dat een ondernemer nooit geïsoleerd opereert. Hij gaat met Isenberg in gesprek over ecosystemen voor ondernemerschap. Stam gaat onder andere in op de vraag hoe publieke (semi-) publieke partijen het ecosysteem kunnen versterken.

Daarnaast presenteren we de jaarlijkse Regiomonitor Zuid-Holland. Jan Jacob Vogelaar, auteur van de Coronamonitor Zuid-Holland, deelt de belangrijkste Facts en Figures over de regio met u. Vanuit het besef dat een goede samenwerking vereist dat we met elkaar over dezelfde cijfers praten en vanuit de feiten opereren.   

Als belangrijke private of publieke speler in Zuid-Holland hoopt de Economic Board Zuid-Holland u van harte te mogen verwelkomen bij dit webinar!