Waarde(n)vol ondernemen

Op 20 januari (15-16 uur) organiseren InnovationQuarter en BlueCity gezamenlijk een webinar over waarde(n)vol ondernemerschap. Tijdens dit webinar gaat demissionair minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) rechtstreeks in gesprek met een viertal jonge, innovatieve Rotterdamse ondernemers.

Aan tafel schuiven aan Jouri Schoemaker (oprichter Pieter Pot, de eerste verpakkingsloze online supermarkt van Nederland), Sabine Biesheuvel (managing director van de circulaire hub BlueCity), Charlotte Melkert (CEO van HRtech-bedrijf Equalture) en Peter Paul van Voorst tot Voorst (founder van Skoon Energy). Onder leiding van Rinke Zonneveld (directeur InnovationQuarter) gaan zij in gesprek met minister Kaag over wat zij als innovatieve ondernemers nodig hebben van de politiek om Nederland schoner en slimmer te maken.

Het webinar wordt rechtstreeks uitgezonden vanuit BlueCity en kan online worden gevolgd. Ook kunnen online deelnemers vragen stellen aan de minister of aan de ondernemers. Belangstelling om deel te nemen? Meld je dan aan via onderstaande knop.