Werk mee aan de uitwerking van de Nationale Technologiestrategie

Nationale Technologiestrategie

Welkom!

De Nederlandse overheid gaat innovatiebeleid richten op tien technologieën (zie de Nationale TechnologieStrategie - NTS). Welke kansen en bedreigingen leveren deze voor jouw bedrijf? Wat gaan de overheid en andere partijen doen, en kun je dat in je voordeel beïnvloeden? Ja, is het antwoord op die laatste vraag; tenminste als je meepraat in één of meer van de workshops die de Regionale OntwikkelingsMaatschappijen samen met vele andere organisaties organiseren.

Voor jouw gemak organiseren we de workshops regionaal: in Noord, Oost, Zuid en West-Nederland. Ook bundelen we de tien technologieën in vier thema, zodat je meerdere vliegen in één klap kunt slaan.

Op dit moment is één workshop gepland in West-Nederland op 9 oktober, Delftechpark, over Optica en geïntegreerde fotonica, Beeldvormingstechnologie en (Opto)mechatronica. Via onderstaande knop kun je zowel jouw interesse doorgeven voor toekomstige sessies als direct aanmelden voor een reeds geplande sessie. 

Ons doel is om met al de mooie technologie van Nederlandse bodem ook serieuze impact en inkomsten op te bouwen in Nederland. De workhops zijn daarom bedoeld voor die mensen in je bedrijf die de brug slaan tussen markt en technologie. Is dat het werk van een collega van je? Stuur deze informatie dan even door. Ieder innovatief bedrijf is welkom. Andere bedrijven en organisaties, waar relevant, consulteren we op een ander moment.

 

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een bericht naar Anton Duisterwinkel.

 

Namens alle ROMs en andere partijen

Anton Duisterwinkel (InnovationQuarter)