InnovationQuarter organiseert in oktober een bezoek aan de internationale beurs Motek in Stuttgart. Motek is hét toonaangevende evenement op het gebied van automatisering van de gehele productieprocesketen. Motek is de enige beurs die zich richt op machinebouw, automatisering en op de presentatie van gehele procesketens.

Een bezoek aan de Motek geeft u inzicht in de marktkansen en vergroot uw netwerk. De voorlopige lijst met exposanten is bekend, en biedt u de mogelijkheid om van te voren afspraken te maken met interessante partijen.

Op  Messeterrein vindt tegelijkertijd ook de Vision beurs plaats. Motek en Vision zijn op loopafstand van elkaar, het is mogelijk om ook deze beurs te bezoeken. De Vision beurs biedt inzicht in de meest actuele trends op het gebied van machinevision zoals embedded vision, hyperspectrale beeldvorming en deep learning.

Doelgroep
Deze reis is bestemd voor toeleveranciers aan de industrie. U heeft (enige) ervaring in internationaal ondernemen en u wilt uw netwerk vergroten en verbreden na een periode waarin reizen (bijna) niet mogelijk was. U bent ondernemend en ziet kansen in de Duitse markt.

Informatiesessie
Voorafgaand aan deze reis vindt op 28 september 2021 een informatiesessie plaats van 09.00 – 10.00 uur, online via Teams. Tijdens deze bijeenkomst wordt de reis doorgesproken en worden uw laatste vragen beantwoord. 

Programma

dinsdag, september 28, 2021
9:00 AM - 10:00 AM

Informatiesessie (digitaal)

dinsdag, oktober 5, 2021
 

-    Reis naar Stuttgart (eigen vervoer/ vliegtuig / trein )
-    16.00 uur ontvangst door NBSO Stuttgart
-    19:00 uur Inchecken hotel en gezamenlijk diner (inbegrepen) met uw medereisgenoten 

woensdag, oktober 6, 2021
 

-    Bezoek aan Motek en/of Vision hele dag. 
-    09.00 uur: ontvangst door Motek, daarna dag vrij in te vullen. 
-    Het exposantenoverzicht vindt u hier Motek – Exhibitor Index                                                                                         

-    Het exposantenoverzicht van Vision vindt u hier VISION - Exhibitor index | Messe Stuttgart (messe-stuttgart.de)
-    Lunch op eigen gelegenheid. 
-    Diner gezamenlijk (inbegrepen)

donderdag, oktober 7, 2021
 

-    Uitchecken voor degenen die aan het eind van de dag naar huis gaan
-    Ochtend: bedrijfsbezoek. Tijdens dit bezoek brengt u een bezoek aan de productie en wordt ingegaan op ERP demand planning en IoT. (nog onder voorbehoud)
-    Lunch (inbegrepen)                                                                                                                                                                                                   

-   Middag: vervolg bezoek Motek en/of Vision
-   18.00 uur einde Motek collectieve gedeelte van de reis
-   Terugreis naar Nederland op eigen gelegenheid

Kosten

Deelnamekosten zijn 250 euro (excl. BTW) per persoon. Dit is inclusief het diner op 5 en 6 oktober, (eenvoudige) lunch op 7 oktober, alle transfers ter plaatse. Reis- en verblijfskosten en alle overige kosten zijn voor eigen rekening van de deelnemer.

Verblijf

Om interactie tussen deelnemers en uitwisseling van ervaringen mogelijk te maken, heeft het onze uitgesproken voorkeur om met de groep in één hotel te verblijven in de buurt van Stuttgart Airport en de Messe. Vanaf dit hotel worden de transfers naar de Motek en het bedrijfsbezoek aangeboden. InnovationQuarter verzorgt de toegangskaarten tot de beurs.

Covid-19

In verband met de COVID-19-ontwikkelingen bestaat er een risico dat de beursbezoek niet plaats kan vinden op de genoemde datum. Mocht dit het geval zijn, dan brengen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. InnovationQuarter en SMITZH zijn niet aansprakelijk voor eventuele annuleringskosten.

Vragen?

Marit Kuypers
Sr Projectmanager International Trade
+31 6 12228533
Marit Kuypers

Deze reis wordt mogelijk gemaakt door: