Sneller groeien door klein te experimenteren

Masterclass Growth Hacking door Ward van Gasteren

Sneller groeien door klein te experimenteren

Masterclass Growth Hacking door Ward van Gasteren

Hoe versnel je de ontwikkeling van zorgtechnologische innovaties door klein te experimenteren? Welke kansen liggen er voor zorgtech bedrijven en zorgorganisaties om via een data-gedreven proces te experimenteren?

Op 16 juni van 09u30 tot 13u00 organiseert ZorgTech een masterclass over Growth Hacking, een systematische werkwijze voor groei, inclusief lunch. Deze masterclass vindt plaats bij Scheltema, Marktsteeg 1 te Leiden.

 

Met het innovatieprogramma ZorgTech werken we aan het succesvol toepassen van zorg(tech)innovaties in de regio. We brengen bedrijven en zorgorganisaties samen en bieden ondersteuning bij innovatieprojecten. Ondertussen zijn verschillende projecten succesvol afgerond en zien we potentie in het snel en klein experimenteren om grote stappen voorwaarts te kunnen maken. 

 

Vandaar dat we deze masterclass organiseren. Ward van Gasteren neemt ons mee in de wereld van Growth Hacking. Hij is één van de eerste gecertificeerde growth hackers van Europa en helpt bedrijven systematisch groeien. Als ondernemer heeft hij de voordelen van growth hacking zelf ondervonden, en deze kennis en ervaring gebruikt hij nu om andere bedrijven te begeleiden in het toepassen van deze werkwijze.

 

Na de masterclass van Ward is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over de mogelijkheden die growth hacking biedt voor zorgtech bedrijven, zorgorganisaties en andere betrokkenen in het ontwikkelproces van zorginnovaties. Daarna is er gelegenheid om onder het genot van een broodje te netwerken, verder te praten en te verkennen wat growth hacking voor jullie kan betekenen.

Denk je dat deze sessie ook voor iemand anders relevant is? Stuur deze uitnodiging dan gerust door!

Hopelijk tot de 16de!

 

Groeten, mede namens Ward van Gasteren

Marieke Kodde en Denise Fortuin
InnovationQuarter

Locatie

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met:

Marieke Kodde
senior business developer
Marieke Kodde