Kennismaking InnovationQuarter 

Ontdek de potentie van samenwerken

We staan voor grote uitdagingen in onze regio, zoals verduurzaming, het arbeidstekort en tegelijkertijd economische groei. Met uw bedrijf zet u zich dagelijks hiervoor in door beste uit uw personeel te halen en nieuwe businessmodellen te verkennen en de concurrentie voor te blijven door continue innovatie.

Waarom hebben wij elkaar nog niet ontmoet?

 

Maak kennis met InnovationQuarter

InnovationQuarter is als regionale ontwikkelingsmaatschappij van Zuid-Holland, de aanjager van de ontwikkeling naar een slimmer, duurzamer en gezonder Zuid-Holland. We werken aan deze transities samen met onze aandeelhouders: het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de provincie Zuid-Holland, gemeenten en universiteiten in onze regio.

Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het versneld ontwikkelen en vermarkten van uw technologische oplossingen die bijdragen aan deze doelen. Een greep uit onze activiteiten:

  • Het innovatieprogramma Energie & Klimaat, waarbij ondernemers met energie innovaties worden gekoppeld aan fieldlabs om hun oplossingen in de praktijk te testen en verder te brengen.
  • Het Market Readiness Program, waarbij ondernemers individueel worden begeleid in het verkennen van hun marktpotentieel.
  • Digitalzh, waarbij innovatieve bedrijven worden geassisteerd naar de beste partij om hun digitaliseringsvraagstuk op te lossen.
  • De Smart Energy Hub, waar bedrijven, zoals ondernemers, corporate bedrijven, kennisinstellingen en overheden, worden samengebracht om te werken aan een duurzaam Zuid-Holland en Nederland.
  • Onze fondsen met een kapitaal van € 300 mln. om te investeren in veelbelovende bedrijven en onze internationaliseringstaken, waaronder het bevorderen van buitenlandse expansie.
  • Onze ondersteuningsactiviteiten voor bedrijven die internationaliseringsambities hebben, waaronder het Export Accelerator Programma.

 

Ontmoet ons op dinsdag 26 maart

InnovationQuarter nodigt u van harte uit voor deze inspirerende kennismakingsmiddag op dinsdag 26 maart bij Kasteel Metaal. Tijdens de bijeenkomst leren we elkaar kennen en verkennen we hoe we samen sneller kunnen innoveren.

Datum: 26 maart 2024
Tijd: vanaf 13:00 uur tot 17:00 uur
Locatie: Kasteel Metaal aan de A. van Leeuwenhoekweg 56 in Alphen a/d Rijn.
U kunt hier gemakkelijk parkeren. 

 

Programma:

13:00 uur: Rondleiding bij Kasteel Metaal       

13:45 uur: Inloop met koffie of thee

14:00 uur: Welkom & Maak kennis met elkaar

14.15 uur: Maak kennis met InnovationQuarter

15:00 uur: Speeddaten: 'Ontdek de potentie van samenwerken met InnovationQuarter'

16:00 uur: Afronding

16:30 uur: Netwerkborrel

 

Bent u erbij? Meld u dan aan via onderstaande button.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze middag vol kennisdeling en netwerkmogelijkheden.

 

Meer weten over InnovationQuarter en onze diensten? Bezoek onze site. 

 

Angelique Erkenbosch
Business Developer
InnovationQuarter
+31 6 28044572
Angelique Erkenbosch