Webinar: Informatiesessie over programma ‘10 keer klaar voor Industrie 4.0’

Ben jij als mkb-maakbedrijf eigenlijk wel klaar voor Industrie 4.0? Wil je ook lagere kosten en kortere doorlooptijden door slim met data om te gaan, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? 

SMITZH-partner TNO helpt jou hiermee! Samen met Produmize gaan we binnen het programma ’10 keer klaar voor Industrie 4.0’ in jouw bedrijf aan de slag om zo veel mogelijk data uit je machines te halen, om dit te vertalen naar bruikbare informatie. Maar dit doe je niet alleen, je gaat aan de slag met negen andere maakbedrijven. Zo leer je van elkaar en haal je meer uit je machinedata. 

In plaats van lange workshops of droge haalbaarheidsstudies, gaan we echt aan de slag. Binnen jouw bedrijf zorgen wij ervoor dat je de data uit machines kunt omzetten naar een hogere efficiency en lagere kosten. Doordat je dit samen met nog negen andere productiebedrijven doet, houden we de kosten laag, verlagen we risico's en komen we tot betere resultaten. 

Aan het eind van het programma ‘10 keer klaar voor Industrie 4.0’ heb je een werkende tool, kun je betere beslissingen nemen en heb je een netwerk om mee door te groeien. 

Wil jij ook weten hoe je met Industrie 4.0 aan de slag kunt gaan? Wij vertellen je in 30 minuten hoe jij mee kunt doen. Meld je aan voor ons webinar op 13 april tussen 9:00 en 10:00 uur.

Voor wie?

Het webinar en het programma 10 keer klaar voor Industrie 4.0 zijn bedoeld voor productiebedrijven met een (klein) serie productie, die willen digitaliseren om de potentie van Industrie 4.0 te ontsluiten.

Profiel bedrijven die kunnen meedoen:

- Eigen IT ondersteuning (intern of extern)
- Meerdere machines in de fabriek die in staat zijn om data gestructureerd te ontsluiten via bijvoorbeeld OPC-UA
- ERP systeem in gebruik

Het programma

Kijk voor meer informatie over het programma ‘10 keer klaar voor Industrie 4.0’ op de SMITZH website. Je kunt ook contact opnemen met Jeroen Broekhuijsen.

Webinar

Je ontvangt na aanmelding de link voor deelname aan het webinar.