Webinar: Informatiesessie over programma ‘10 keer klaar voor Industrie 4.0’

Lagere kosten en kortere doorlooptijden door slim met data om te gaan. Alleen weggelegd voor grote bedrijven? In het programma ’10 keer klaar voor Industrie 4.0’ laat SMITZH in vier maanden zien en ervaren hoe ook mkb-bedrijven meer uit hun machines kunnen halen. Betaalbaar en geschikt voor kleine series productie. Tijdens een interactieve webinars op dinsdag 23 maart en 13 april van 9:00 - 10:00 uur vertellen Jeroen Broekhuijsen (TNO) en Jelle Koning (Produmize) u alle ins- en outs over de opzet van het project, wat data voor mkb-bedrijven kan betekenen en wat er van u wordt verwacht.

Verken welke data-gedreven beslissingen er in uw bedrijf mogelijk zijn door data te ontsluiten en die te verbinden met uw processen. Na het doorlopen van dit vier maanden durende project hebben we gezamenlijk:

- Minimaal 5 machines geïntegreerd met een platform om de data te ontsluiten
- Een Live data dashboard ingericht om de data te gebruiken
- Toepassingen ingericht van Data Driven Decision Making
- Ervaring opgebouwd met het verbinden van data en informatie uit machines aan processen en beslissingen

Voor wie?

Het webinar en het programma 10 keer klaar voor Industrie 4.0 zijn bedoeld voor productiebedrijven met een (klein) serie productie, die willen digitaliseren om de potentie van Industrie 4.0 te ontsluiten.

Profiel bedrijven die kunnen meedoen:

- Eigen IT ondersteuning (intern of extern)
- Meerdere machines in de fabriek die in staat zijn om data gestructureerd te ontsluiten via bijvoorbeeld OPC-UA
- ERP systeem in gebruik

Het programma

Kijk voor meer informatie over het programma ‘10 keer klaar voor Industrie 4.0’ op de SMITZH website. U kunt ook contact opnemen met Jeroen Broekhuijsen.

Webinar

U ontvangt na aanmelding de link voor deelname aan het webinar.