Online kennissessie ‘Vinden en vergelijken van vormen met 3D-optische sensoren’

Op 19 mei organiseert TNO in samenwerking met Dutch Optics Center en SMITZH van 10:00-11:00 een online kennissessie:  ‘Vinden en vergelijken van vormen met 3D-optische sensoren’. Tijdens deze sessie krijg je een overzicht van de technologie en producten die voor 3D-metrologie op de markt zijn. Daarnaast gaan we samen inventariseren voor welke toepassingen de bestaande apparatuur een oplossing biedt, en of er toepassingen zijn waarvoor de optimale oplossing nog ontbreekt.

Voor wie?

Deze sessies zijn bedoeld voor (mkb)-maakbedrijven.

Wat zijn 3D optische sensoren? 

Waarschijnlijk zet je continu stappen om jouw productieproces verder te digitaliseren, onder andere door het gebruik van slimme automatisering. 3D-metrologie is hierin een cruciaal stuk gereedschap. 3D-optische sensoren maken het mogelijk om vormen te vinden en vergelijken. Dit is handig als je bijvoorbeeld werkt met robots tijdens een kwaliteitscontrole of voor de automatische handling van producten. Nauwkeurigheid is essentieel om te voorkomen dat een robot misgrijpt of het product beschadigd.

Het programma

Aanmelden

Je kunt je hieronder aanmelden voor deze kennissessie. Zodra wij jouw aanmelding hebben ontvangen sturen wij je uiterlijk 1 dag voor aanvang de link voor deelname aan de sessie via TEAMS.

Voor vragen graag contact opnemen met: claire.stolwijk@tno.nl