Daar wordt aan de deur geklopt?!

Open (en gesloten) deuren voor structurele toepassing van zorginnovaties

Daar wordt aan de deur geklopt?!

Open (en gesloten) deuren voor structurele toepassing van zorginnovaties

Op 15 november van 10u30 – 12u30 organiseert ZorgTech een sessie over de uitdagingen om zorgtechnologische innovaties structureel toegepast te krijgen in de zorg. Dit lijkt ons iets waar jij niet bij mag ontbreken!

 

Met het innovatieprogramma ZorgTech werken we aan het succesvol toepassen van zorg(tech)innovaties in de regio. We brengen bedrijven en zorgorganisaties samen en bieden ondersteuning bij innovatieprojecten. Ondertussen zijn verschillende projecten succesvol afgerond en krijgen we te maken met een volgende uitdaging: van innovatieproject naar structurele toepassing (en financiering).

 

Vandaar dat we deze bijeenkomst organiseren. Ralph Bouman neemt ons mee in zijn ‘boerenverstand kijk op innovatie’. Hij begeeft zich al jaren in de wereld van zorg en innovatie: als innovatiemanager van een groot ziekenhuis tot aan het coachen van zorgverleners in de ouderenzorg om meer te doen met zorgtechnologie. Hij heeft van dichtbij meegemaakt dat het lastig is om als startup voet aan de grond te krijgen in een zorgorganisatie en dat het nog moeilijker is om op te schalen. Na zijn presentatie gaan we in gesprek met jou en andere deelnemers vanuit ZorgTech bedrijven, verzekeraars, zorgorganisaties en gemeenten over zorgtech-innovaties in de zorg en komen van innovatieprojecten naar structurele toepassing (en financiering). Een mooie gelegenheid om met elkaar te zoeken naar mogelijkheden en natuurlijk om te checken of je iedereen al kent.

Aansluitend aan deze sessie vindt de jaarlijkse Medical Delta Conference met als thema ‘Technology: THE Gamechanger for Health’ plaats. Sluit je daar ook aan?

Denk je dat deze sessie ook voor iemand anders relevant is? Stuur deze uitnodiging dan gerust door!

Hopelijk tot de 15de!

 

Groeten,

Marieke Kodde (InnovationQuarter), Marijke Will (Medical Delta) en Ralph Bouman (InnoV(r)aag)

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met:

Marieke Kodde
Business Developer
Marieke Kodde