Dare2Cross: Let's Tech Care - donderdag 30 juni 2022

Meer innovatie in de zorg- en welzijnssector. Dat is waaraan we werken tijdens Dare2Cross Let’s Tech Care. Op donderdagmiddag 30 juni gaan we in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht aan de slag met 3 challenges. Je kunt je hieronder aanmelden voor deze bijeenkomst.

Wat gaan we doen?

Tijdens de bijeenkomst op donderdag 30 juni gaan we in kleine groepen aan de slag met de drie challenges:

  • Inzicht in persoonlijke wensen voor (verpleeghuis)opname
  • Onnodige herstart van behandelingen voorkomen
  • Vitale medewerkers door minder belastende en/of repeterende zorgtaken

Meer weten over Dare2Cross en over de cases? Ga dan naar Lets Tech Care - Dare2Cross

Het doel: partijen die wellicht een oplossing hebben voor een challenge verbinden met partijen die daarbij gebaat zijn om dit samen te verkennen. Herken jij je hierin? Wil je ook een bijdrage leveren aan meer innovatie in de zorg en welzijn en wil je daarin samenwerken met anderen? We zien uit naar je komst!

Hoe ziet de middag eruit?

We hebben twee inspirerende sprekers: Ramon Vullings (‘IdeaDJ’, gespecialiseerd in cross-sectorale innovatie) en Janneke Steijns (adviseur bij Common Eye, gespecialiseerd in complexe samenwerking). Zij helpen ons zo veel mogelijk resultaat te boeken in de challenges, onder meer tijdens een aantal break out-sessies. De bijeenkomst wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Programma en locatie

Tijd

13:30

14:00

17:30

Omschrijving

Inloop

Start programma - aan de slag met één van de drie cases

Plenaire afsluiting, start borrel

Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50, Dordrecht

Meld je nu aan!

Deelname aan Dare2Cross is gratis. Bij je aanmelding kies je voor de challenge waarin je je het meest herkent. Een week voor Dare2Cross ontvang je een mail met aanvullende, praktische informatie.

Zeg het voort

Ken je iemand uit je netwerk voor wie deelname aan Dare2Cross ook interessant is? Stuur dan de uitnodiging of de link naar deze pagina door.

Organisatie

Dare2Cross - Let’s Tech Care wordt georganiseerd door InnovationQuarter, in samenwerking met Da Vinci College, Albert Schweitzer Ziekenhuis, gemeente Dordrecht, Deal Drecht City, Economic Board Drechtsteden. 

Neem voor meer informatie contact op met:

Test Florine Arkenbout
Communicatie
+31 6 12223341