Netwerkevent Duurzame Bouw & Energie Systemen 

Ontmoet andere ondernemers met internationale ambities

Ontmoet elkaar fysiek op 6 april in het Cambridge Innovation Centre (CIC) van Rotterdam!

Biedt jouw bedrijf een oplossing op het gebied van duurzame bouw en/of energiesystemen? Wil je ook op markten buiten Nederland het verschil maken met jouw innovatie en wil je meer te weten komen over waar de kansen liggen voor jouw technologie?

Kom op 6 april naar dit netwerkevent en ontmoet andere ondernemers met dezelfde ambities, kijk of je samen kunt optrekken en kom erachter aan welke events jullie (samen) kunnen deelnemen.

Concept Agenda

woensdag 6 april 2022
Informatiesessie Duitse markt

14:00 - 15:00 Ook Duitsland is in de ban van de energietransitie. Het land heeft ambities om zeer snel te gaan verduurzamen, en de leefomgeving speelt daarin een belangrijke rol. Wil jij weten waar in Duitsland de grootste kansen liggen en wil je, samen met andere ondernemers, meebeslissen over de internationale agenda voor Duitsland? Sluit dan om 14.00 aan en maak met ons een ‘deep-dive’ in de Duitse markt!

Netwerk event

15.15 – 15.30 Inloop netwerk event

15.30 – 15.40 Opening netwerk event: Welkom & Presentatie

15.40 – 16.15 Overzicht internationale activiteiten: een kort overzicht van missies, beurzen en andere activiteiten waar jouw bedrijf de komende tijd aan deel kan nemen. Met aandacht voor o.a.

  • De Verenigde Staten
  • Duitsland
  • De Nordics
  • Ondertekening roadmap Nordics & mogelijkheid om als bedrijf aan te sluiten
  • Q&A + voorkeur: waar wil jij met je bedrijf naar toe en waarom?

16.15 – 18.00 Netwerken: ga met andere ondernemers in gesprek over jullie internationale ambities en kijk naar de mogelijkheden om samen op te trekken

 

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij CIC Rotterdam, op de 4e verdieping.

Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam

We hopen jullie daar te ontmoeten. 

Met vriendelijke groet,