Networking event Sustainable Building & Energy Systems

Meet other Entrepeneurs with international ambitions!

Ontmoet elkaar fysiek op 23 maart in het Cambridge Innovation Centre (CIC) van Rotterdam!

Biedt jouw bedrijf een oplossing op het gebied van duurzame bouw en/of energiesystemen? Wil je ook op markten buiten Nederland het verschil maken met jouw innovatie en wil je meer te weten komen over waar de kansen liggen voor jouw technologie?

Kom op 23 maart naar dit netwerkevent en ontmoet andere ondernemers met dezelfde ambities, kijk of je samen kunt optrekken en kom erachter aan welke events jullie (samen) kunnen deelnemen.

Concept Agenda

Thursday, March 23, 2023
Netwerk event & PIB verkenning

15.15 Inloop netwerkevent

15.30 – 15.45 Welkom & Opening key note door Thor Eriksen – Energy coordinator at the Danish Embassy.

15.45 – 16.40 PIB verkenning Nordics, ga met elkaar in gesprek over internationaal ondernemen en ontdek hoe we elkaar hierbij kunnen ondersteunen. Meer informatie hierover, klik hier - Partners for International Business (PIB) (rvo.nl)

Is opschalen in de Nordics onderdeel van jouw internationale strategie? Neem dan deel aan deze sessie om deelname aan een Partners in International Business (PIB) te verkennen. PIB is een programma waarmee Nederlandse bedrijven als consortium optreden om hun internationale ambities te realiseren. Er wordt 3-jarig actieplan met strategische en promotionele activiteiten maakt om de Nederlandse sector en het cluster in het bijzonder zo goed mogelijk te positioneren in de Nordics. In deze sessie krijg je meer informatie en spreek je andere potentiële deelnemers.

16.40 – 17.00 Overzicht internationale activiteiten 

17.00 – 18.00 Netwerken: ga met andere ondernemers in gesprek over jullie internationale ambities en kijk naar de mogelijkheden om samen op te trekken

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij CIC Rotterdam, op de 4e verdieping.

Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam

We hopen jullie daar te ontmoeten. 

Met vriendelijke groet,