Dare2Cross: Grow-Tech for Greens - 2 december - 12:30 - 17:00 uur - online

Wat leuk dat je van plan bent om naar Dare2Cross: Grow-Tech for Greens te komen! Het event waar bedrijven van binnen en buiten de tuinbouwketen met technologieleveranciers op zoek gaan naar oplossingen en samenwerkingen voor actuele vragen uit de tuinbouw. Dare2Cross is een beproefd instrument dat we inzetten om vaste patronen te doorbreken en ruimte te creëren voor nieuwe oplossingen en verrassende samenwerkingen.

Voor wie is dit event?

Misschien ben je al aanwezig geweest op de Dare2Cross: Grow-Tech for Greens bijeenkomst van 4 oktober. Daar hebben we in klein gezelschap een eerste stap gezet om actuele vraagstukken in de tuinbouw te formuleren en verkennen. Het event op 2 december is een logisch vervolg op deze bijeenkomst en staat ook open voor nieuwe deelnemers. Of jij er vorige keer al bij was of nieuw bent, maakt voor deelname niet uit. Wij vinden het vooral belangrijk dat alle aanwezigen een actieve bijdrage willen en kunnen leveren op één of meer van de geformuleerde challenges. Het event staat open voor bedrijven uit de hele tuinbouwketen; technologieleveranciers en andere organisaties die aan een succesvolle toepassing voor één van de challenges werken vanuit een andere sector. Mochten we jouw aanmelding niet helemaal kunnen plaatsen, dan kan het zijn dat we nog even contact met je opnemen om te kijken of dit voor jou het juiste event is.

Wat gaan we doen?

In sessies van 1,5 uur gaan we de diepte in op de challenges waar je vraag- aanbod of verbreding op zoekt. Bij inschrijving schrijf je je in voor een specifieke challenge. Door in kleine groepen aan de slag te gaan willen we alsnog de mogelijkheid bieden om met elkaar kansen voor samenwerking te verkennen. 

Indeling van de middag:

  • 12.30-14.00 uur ontsluiten van consumentendata in de keten
  • 14.00-15.30 uur data slimmer inzetten voor optimale teeltplanning
  • 15.30-17.00 uur automatisering als oplossing voor personeelstekort en verloop
  • 15.30- 17.00 uur (parallel) predictive maintanence 

Waarom mag ik dit niet missen?

  • Samenwerken aan innovatie in de tuinbouw is lastig. Dit event is opgezet om vraag- en aanbod beter te matchen. We verbinden technologische oplossingen en partners aan actuele concrete vraagstukken.
  • Je kiest vooraf de challenges waar jij aan wilt werken. Wij hebben deze vraagstukken gebaseerd op basis van de eerdere bijeenkomst op 4 oktober. Het zijn dus vraagstukken waar sowieso energie zit en waar al een eerste aanzet in uitwerking voor is gedaan. Meer tijd dus voor echte verdieping.
  • Deze dag geeft jou als bedrijf in de tuinbouw inzicht in het aanbod van innovatieve technologieën die ook in jouw bedrijfsvoering kunnen passen. Voor technologieleveranciers biedt deze dag inzicht in mogelijke toepassingen en samenwerkingen voor (doorontwikkeling van) jouw product of dienst.
  • Komt er iets moois uit de bijeenkomst, dan is er subsidie om daar als consortium verder mee aan de slag te gaan. Via het innovatieprogramma AgriTech zijn vouchers met een waarde tot € 100.000,- beschikbaar. Deze zijn te gebruiken om tijdens Dare2Cross uitgedachte technologische oplossingen laagdrempelig in de praktijk valideren. Voor samenwerkingen die niet in de voucherregeling passen, verkennen we graag welke andere ondersteuning we vanuit het programma kunnen bieden.

Meld je nu aan!

Dat kan eenvoudig via onderstaande knop. 

Organisatie

Dare2Cross Grow-Tech for Greens wordt georganiseerd vanuit het Innovatieprogramma AgriTech. AgriTech is een initiatief van de volgende partners. InnovationQuarter voert namens deze partners de coördinatie van het programma uit.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met:

Test Florine Arkenbout
Communicatie
Dit is een test tekst voor sprekersbio Marloes.
+31 6 12223341